Over Lookaal

Lookaal is gespecialiseerd in kerstpakketten en relatiegeschenken. Op aanvraag kunnen we ook diverse cadeaupakketten verzorgen zoals paas-, zomer- en sinterklaaspakketten.

Lookaal is gestart in 2020, met als doel iets te kunnen betekenen voor de lokale ondernemers. We willen graag iedereen laten kennismaken met de smaken en de originele producten uit ’t Land van Cuijk, Nijmegen, Wijchen en omstreken. Wij kopen de producten in voor eerlijke prijzen en in elk pakket van Lookaal vindt je een flyer van alle lokale ondernemers waar we mee samenwerken, de professionals op hun gebied. Dankzij hen kunnen we je een zeer mooi en uitgebreid assortiment aanbieden.

We hebben een showroom waar je van harte welkom bent op afspraak, zodat je alle producten kunt bekijken en pakketten kunt laten samenstellen. We kunnen ook producten personaliseren naar wens.

Heeft het bedrijf meer dan 400 medewerkers en wilt u graag voor ieder wat wils? We kunnen meerdere kerstpakketten samenstellen voor het personeel en op de gepersonaliseerde website kunnen je medewerkers zelf online het kerspakket uitkiezen.

Mijn naam is Babette Gulen en ik adviseer je graag bij de zoektocht naar het juiste geschenk, zodat we samen met je tot de beste invulling komen.