Over Lookaal

Lookaal is gespecialiseerd in kerstpakketten en relatiegeschenken. Daarnaast verzorgen we ook diverse cadeaupakketten zoals paas-, zomer- en sinterklaaspakketten.

Lookaal steunt de lokale ondernemers en we willen graag iedereen laten kennismaken met de smaken en de originele producten uit ’t Land van Cuijk en omstreken. Wij kopen de producten in voor eerlijke prijzen en in elk pakket van Lookaal vindt u een flyer van alle lokale ondernemers waar we mee samenwerken, de professionals op hun gebied. Dankzij hen kunnen we u een zeer mooi en uitgebreid assortiment aanbieden.

Bij lookaal gaan we een stapje verder en bieden we een Lookaal abonnement aan, waardoor u VIP klant wordt. We plannen vrijblijvend een kennismakingsgesprek met u in. Zit u dan ergens aan vast? Nee hoor, alleen aan de goede service! We bieden u namelijk het hele jaar door pakketten op maat aan. Kiest u minimaal 3 momenten per jaar? Dan krijgt u het sinterklaaspresentje van Lookaal cadeau.

Wilt u graag voor een andere gelegenheid een geschenk? Neem dan contact met me op, want ik denk graag met u mee. We zijn er voor zowel grote als kleine bedrijven. We maken graag twee offertes, zodat u makkelijker een keuze kunt maken. Alle prijzen zijn exclusief btw en we bezorgen vanaf € 750,00 exclusief btw franco op 1 adres.

Mijn naam is Babette Gulen en ik adviseer u graag bij de zoektocht naar het juiste geschenk, zodat we samen u tot de beste invulling komen.