De Kaaswinkel Boxmeer

De Kaaswinkel in Boxmeer is al sinds jaar en dag een begrip in de wijde regio. Met een groot assortiment aan heerlijke Buitenlandse, Hollandse en regionale kazen en vers gebrande noten zijn producten van de Kaaswinkel altijd een cadeautje om toe te voegen aan ieder pakket.

StroHotel Aalshof

Naast logeren kun je bij StroHotel ook heerlijke, ambachtelijke producten krijgen waaronder ei-pasta’s. Deze pasta’s zijn in tegenstelling tot de gangbare pasta’s gemaakt van tarwemeel en scharreleieren in plaats van tarwemeel en water. Ook de advocaat van de Aalshof is een absolute aanrader.

Next GINeration Cuijk

Gin kun je heerlijk combineren met tonic en eindeloos mee variëren. Niet alleen de smaak van de gin, maar ook de keuze van de garnering maken jouw Gin-Tonic net dat stukje zoeter of geven hem de juiste spicy kick! Vraag Next GINeration naar de beste recepten en geniet!

Mond tot mond Mill

Mondtotmond reclame is hét reclamebedrijf voor al je (visuele) communicatie. In het Land van Cuijk maar ook daarbuiten.

Op het gebied van concepten bedenken en grafisch vormgeving. Voor drukwerk en reclamebelettering maar ook voor websites ben je bij ons aan het juiste adres. Betaalbaar ontzorgd, alles onder één dak en één aanspreekpunt. Want; mond tot mond reclame werkt het beste!

Wijchense Molen

Molenaar Jeroen laat nog dagelijks de wieken van de Wijchense Molen draaien. Op pure windkracht wordt tussen de molenstenen nog vele soorten granen vermalen. Vervolgens maken we daar in de molen (h)eerlijk producten van die te koop zijn voor de thuisbakker.

Groenings Hofke

Groenings Hofke is in 1978 gestart als kleinschalig biologisch teeltbedrijf groenten en kleinfruit met bijzondere fruitsoorten zoals; moerbei, kornoelje, vlier, jostabes en thaybes. Inmiddels is het Groenings Hofke uitgegroeid tot een bedrijf waar de lekkerste sappen, siropen, sauzen, jam, beleg en meer met passie wordt gemaakt.

Bakkerij Loeffen uit Cuijk

Bakken is een ambacht! Bij Bakkerij Loeffen oefenen ze dat ambacht dagelijks met liefde en focus uit. Heerlijk en eerlijk, met meer dan 100 jaar kennis en ervaring. Die toewijding, smaak en kwaliteit proef je terug in de producten.

Daalgaard Sint Agatha

De wijnen van de Daalgaard, één van de oudere wijngaarden in Nederland, hebben menig medaille gewonnen. Men vindt hier voornamelijk witte druivenrassen als Riesling, Gewürztraminer, Bacchus en Johanniter, maar ook (beperkt) de blauwe soort Zweigelt, waarvan een heerlijke rode en rosé wijn gemaakt wordt.

Gradoen Maasheggen

Jeroen en Gerard zijn de brouwers van Gradoen bier. Het Maasheggen UNESCO gebied was voor hen dé inspiratiebron. Voor het heerlijke bier gebruiken zij kruiden uit het Maasheggengebied, lokaal geteelde hop en honing van de lokale imker. Ontdek zelf!

Van Eigen Deeg Haps

Van Eigen Deeg is opgericht door Marijntje van Benthum en ontstaan vanuit de liefde voor het bakkersvak. Haar ouders hebben 25 jaar lang een aantal succesvolle bakkerswinkels gehad in het Land van Cuijk. Nu bakt Marijntje de heerlijkste lekkernijen.

Toebes Sint Agatha

In het Land van Cuijk bevindt zich al sinds 1371 het klooster van de kruisheren van Sint Agatha. De kloosterbrouwerij laat het ambacht van bierbrouwen in deze historische omgeving herleven. Het bier heet Toebes, een Brabants speciaalbier met een rijke smaak.

De Theemuts

De Theemuts uit Rijkevoort is er voor de échte theeliefhebber! De lekkerste thee uit alle mogelijke werelddelen, maar ook unieke items zoals theebloemen voor een paar gezellige uurtjes samenzijn.  

Van Leon

De likeuren van Leon herken je aan de volle pure smaak van het beste fruit van eigen bodem. Je kunt heerlijk van de borrel genieten na een lekkere maaltijd of als aperitiefje met ijs. In vele smaken verkrijgbaar.

Fruitmotor appelcider

De appelcider van de Fruitmotor is fris, met een verfijnde appelsmaak een gezellige bubbel. Het is een wijnstijl-cider van een hoge kwaliteit, dat ook wel blijkt uit de bekroning tot Beste Cider van 2018. Super tijdens een feestje, op het terras of gewoon lekker thuis. 

Arts Bakkers

Bakker in de breedste zin van het woord. Gestart in 1947 met nu de derde generatie. Eigen productie van brood, banket en chocoladewerk. Alles geproduceerd in eigen bakkerij. Winkels te vinden in Ottersum, Gennep en Bergen (met Bakkerscafé). Om verspillingen tegen te gaan in de bakkerij is er samen met Teun de bakkersfriet ontwikkeld. Een echte aanrader voor op de borrelplank!

Bakker Teun

Marco Teunissen, genaamd de bakker van hier is ruim 30 jaar werkzaam bij Arts bakkers van hier. Met zijn liefde voor bakken heeft hij het” Kuukske van hier “ontwikkelt met allerlei ingrediënten uit onze mooie omgeving. Om verspilling tegen te gaan in de bakkerij heeft hij mede de bakkersfriet ontwikkelt.

Cuijkse Brouwbrigade

De Cuijkse Brouwbrigade bestaat uit 3 ervaren, gedreven bierbrouwers die heerlijke, eigentijdse bieren creëren. Tot stand gekomen door eeuwenoud ambacht. én met de meeste pure Land van Cuijkse grondstoffen; lokale hoppen, kruiden, honing & granen waar unieke bieren zoals hét Maasheggenbier van wordt gebrouwen.

Graafsch Genot Grave

Graafsch Genot is de naam van de ambachtelijke Bierbrouwerij in het historische vestingstadje Grave. Deze kleine brouwerij is actief sinds 2014 en heeft inmiddels een ruim assortiment aan gangbare bieren. Al deze bieren hebben historisch namen, maar een eigentijds karakter. Alle bieren zijn te proeven in het gezellige biercafe Oud Grave.

De Blauwe Knoop Mill

Jeroen, Chris-Jan en John zijn sinds 15 augustus 2014, een eigen V.O.F. gestart onder de naam Brouwerij De Blauwe Knoop. Eerst als huurbrouwers, later 2016 met een eigen brouwerij, gevestigd op kasteel Tongelaar in Mill. Ze hebben een groot assortiment aan diverse bieren.

Chocolaterie Rembrandt Boxmeer

Chocolaterie Rembrandt kun je vinden in het Centrum van Boxmeer. Een winkel vol (H)eerlijke chocolade! Er is voor iedere gelegenheid wel iets te maken van chocolade en het kan gepersonaliseerd worden. Denk hierbij aan Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Herfst, Sinterklaas en Kerst. Alle producten worden met veel liefde en passie voor u gemaakt en dat is terug te proeven!

Bellefleur

De fruitvrienden van Bellefleur telen en oogsten al meer dan 25 jaar biologisch hoogstamfruit. De prachtige natuurlijke boomgaard ligt in het dorpje Ressen bij Nijmegen. Het fruit van oude rassen wordt ambachtelijk verwerkt door Groenings Hofke tot pure sappen in drie smaken; appel, appelpeer en appelbosbes.

Mucura

Isabel van den Boom is eigenaresse en komt uit Oeffelt. Mucura bestaat sinds februari 2020. De wodka likeur is gemaakt van natuurlijk tropisch fruit en er zit 10% alcohol in. Het is leverbaar in 3 heerlijke smaken: Strawberry, Mojito en Wild Berry.

Brouwerij de Noest
voor de echte noestige bier liefhebben

Met veel liefde voor bier zijn Bastian, Dane en Caya in coronatijd begonnen met het experimenteren van het bier brouwproces. Dit ging verrassend goed en mensen werden enthousiast van het bier met als resultaat dat ze hun tripel in grotere getallen zijn gaan brouwen bij brouwerij Mannenpap in Nijmegen.’

Mannenpap

Mannenpap is meer dan alleen een brouwerij. Het is een zinvolle werkplek of dagbesteding is voor iedereen met een ʻafstand tot de arbeidsmarktʼ. De Craft Crew is een team gelijkgestemden waarbinnen de liefde voor ons ambacht wordt overgedragen op iedereen die wel een duwtje in de rug kan gebruiken. Dat maakt dat elke Mannenpap die je drinkt niet alleen bijdraagt aan het eigen geluk, maar ook aan dat van een ander.

De Barendonk

Kaas die je niet van je brood laat eten. Dat weet je na de eerste hap. De volle, karakteristieke smaak van verse, rauwe melk proef je terug in onze Boerenkaas. Wij zijn Jan, Liesbeth, Ivo, Tessa & Jens Hermanussen. Ons melkveebedrijf hoort bij ons eeuwenoude familielandgoed; de Barendonk in Beers.

SintTunnisse Romme

SintTunnisse Romme is een melkveebedrijf van de derde generatie dat hoogwaardige kaas produceert. We bieden op het moment vier heerlijke kaassoorten aan: jonge kaes, belège kaes, Italiaanse kruidenkaes en auwe kaes.

Dankzij onze focus op koeienwelzijn proef je dat ook terug in de smaak van onze kazen.

Malus saplokaal

Malus biedt jongvolwassenen met autisme een stap richting de arbeidsmarkt. Malus maakt sap, cider en seizoensproducten op ambachtelijke wijze. Het motto is “Persen zonder druk” waarbij leren op ontspannen wijze centraal staat. Malus werkt met lokale producten en partners uit de regio. 

 

Theezaakje

Het theezaakje is een medewerkers- coöperatie van en voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We gebruiken thee als middel om mensen een kans te bieden die afstand te overbruggen en een opstap te bieden naar betaald werk of opleiding.

 

De hemel

Brouwerij de Hemel voorziet Nijmegen en omstreken al bijna 30 jaar van ambachtelijk en lokaal gebrouwen speciaalbier. Daarmee zijn we de oudste speciaalbierbrouwerij van Nederland. De geschiedenis heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn. Een kleinschalige, Nijmeegse brouwerij die staat voor smaakvolle bieren van hoge kwaliteit.

 

Beo lifestyle

Het Nijmeegse bedrijf BE O Lifestyle maakt herbruikbare, alledaagse producten gemaakt van planten.  We hebben een drinkfles gemaakt van suikerriet, de cup gemaakt van gebruikte plantaardige oliën en de mug: een stapelbare mok, gemaakt van gebruikte plantaardige oliën. Alle producten worden geproduceerd in Nederland en geassembleerd in een sociale werkplaats (in Nijmegen).